GWS zoekt een gedreven Technisch Project Manager

Wie zijn wij?

GWS Printing Systems is een leverancier van gebruikte offset-rotatiedrukpersen voor het drukken van kranten, boeken, tijdschriften en reclamedrukwerk en bedient vanuit de vestiging in Waalwijk klanten over de hele wereld.

Binnen ons projectenbureau zijn wij op zoek naar een technisch projectmanager die complete projecten begeleidt en sturing geeft aan het team binnen de gemaakte afspraken met onze klanten. Denk daarbij aan complete machineverhuizingen, reparaties en revisies aangestuurd vanuit Waalwijk alsmede op locatie in het buitenland.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het projectbudget, de planning, de uitvoering en het onderhouden van een goede relatie met onze klanten. Deze functie wordt gezien als een spilfunctie in onze organisatie. Naast goede technische en organisatorische kwaliteiten zijn vooral communicatieve vaardigheden zowel intern als extern van groot belang.

Waar gaat het om?

Wij zoeken een enthousiaste medewerker en vinden de volgende voorwaarden van belang:

  • Technische opleiding op HBO-niveau.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en schrift), Duits en Spaans zijn een pré.
  • Communicatief vaardig.
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit en bereid te reizen.
  • Teamspeler.
  • Plannen, organiseren en budgetteren behoren tot je kernkwaliteiten en je bent in staat overzicht te houden en rust te bewaren.

GWS biedt je goede voorwaarden binnen een hecht team waarbij je een grote mate van handelingsvrijheid geniet. Gezien het internationale karakter en de belang van de functie zoeken we iemand die fulltime inzetbaar is en die graag internationaal opereert.

Nieuwsgierig?

Stuur je CV met motivatie aan info@gws.nl of neem voor meer informatie contact op via 088 4977777 en vraag naar Reinier Janssen (lid Management Team).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  NEWS: Introducing Maintellisense

GWS's former owner and commercial director Eric van Kessel has taken up new challenges within the manroland Goss group. One of his current projects is introducing the Maintellisense system to the market. This innovative online maintenance, performance and error prevention dashboard offers printers of all sizes major advantages. > more


 More news

Sorry, informatie niet beschikbaar.